Adami verwijst in dat verband naar Japan, waar de obligatiezeepbel maar liefst 20 jaar aansleepte. De huidige geldstroom naar de obligatiemarkten geeft aan dat van een implosie van de zeepbel nog geen sprake is.

Er staat integendeel nog veel geld te wachten om richting staatsobligaties te vloeien. Adami verwijst naar de internetzeepbel van de late jaren 90. Toen vloeide meer dan 1000 miljard dollar naar de beurs alvorens de zeepbel explodeerde.

Momenteel is er al ongeveer 550 miljard dollar richting staatsobligaties gevloeid. Augustus was de beste maand voor staatsobligaties in drie jaar, met stijgende prijzen en dalende rendementen.

Adami verwijst in dat verband naar Japan, waar de obligatiezeepbel maar liefst 20 jaar aansleepte. De huidige geldstroom naar de obligatiemarkten geeft aan dat van een implosie van de zeepbel nog geen sprake is. Er staat integendeel nog veel geld te wachten om richting staatsobligaties te vloeien. Adami verwijst naar de internetzeepbel van de late jaren 90. Toen vloeide meer dan 1000 miljard dollar naar de beurs alvorens de zeepbel explodeerde. Momenteel is er al ongeveer 550 miljard dollar richting staatsobligaties gevloeid. Augustus was de beste maand voor staatsobligaties in drie jaar, met stijgende prijzen en dalende rendementen.