Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het slechts een kwestie van tijd alvorens andere landen dezelfde behandeling als Cyprus zullen mogen ondergaan. Dat wil zeggen dat het geld van de bankklanten zal worden aangeslagen. Ook pensioenfondsen zullen niet langer veilig zijn.

De belastingen zullen tot onhoudbare niveaus opgetrokken worden, kapitaalcontroles worden gemeengoed, beperkingen van de import van goud en gelijkaardige maatregelen zullen overal ingevoerd worden. De oorzaak voor dit roetzwarte scenario is heel eenvoudig: afbetaling van de schulden is niet langer mogelijk.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het slechts een kwestie van tijd alvorens andere landen dezelfde behandeling als Cyprus zullen mogen ondergaan. Dat wil zeggen dat het geld van de bankklanten zal worden aangeslagen. Ook pensioenfondsen zullen niet langer veilig zijn. De belastingen zullen tot onhoudbare niveaus opgetrokken worden, kapitaalcontroles worden gemeengoed, beperkingen van de import van goud en gelijkaardige maatregelen zullen overal ingevoerd worden. De oorzaak voor dit roetzwarte scenario is heel eenvoudig: afbetaling van de schulden is niet langer mogelijk.