De lage cijfers voor maart kunnen beïnvloed geweest zijn door het feit dat Pasen dit jaar zo laat viel. Het niveau van de inflatiecijfers is natuurlijk belangrijk voor de Europese Centrale Bank, die op basis van de cijfers al dan niet kan besluiten om in actie te komen.

Vrijdag worden bovendien de Europese werkloosheidscijfers bekendgemaakt, terwijl het daarnaast uitkijken is naar de bevestiging dat de Spaanse economie opnieuw aan het groeien is. Verder staan er nog cijfers op de agenda over Portugal, het volgende land dat zichzelf aan het voorbereiden is op een exit uit het bailout programma.

De lage cijfers voor maart kunnen beïnvloed geweest zijn door het feit dat Pasen dit jaar zo laat viel. Het niveau van de inflatiecijfers is natuurlijk belangrijk voor de Europese Centrale Bank, die op basis van de cijfers al dan niet kan besluiten om in actie te komen. Vrijdag worden bovendien de Europese werkloosheidscijfers bekendgemaakt, terwijl het daarnaast uitkijken is naar de bevestiging dat de Spaanse economie opnieuw aan het groeien is. Verder staan er nog cijfers op de agenda over Portugal, het volgende land dat zichzelf aan het voorbereiden is op een exit uit het bailout programma.