De afgelopen dagen versnelde de daling nog maar de lage stand van de RSI-indicator doet vermoeden dat we de komende dagen een (tijdelijke ?) bodem zullen vinden.

Maar de index moet al terug de weerstandszone van 1.690 - 1.700 punten overwinnen om uitzicht te krijgen op nieuwe recordkoersen voor de index.

Van Herck herhaalt nogmaals dat de belangrijkste steun voor deze index op 1.560,33 punten nog steeds niet neerwaarts doorbroken is.

Zolang dit niet gebeurt, is een houdenadvies (en geen afbouwenadvies) voor de Amerikaanse beurs nog steeds gerechtvaardigd.

De afgelopen dagen versnelde de daling nog maar de lage stand van de RSI-indicator doet vermoeden dat we de komende dagen een (tijdelijke ?) bodem zullen vinden. Maar de index moet al terug de weerstandszone van 1.690 - 1.700 punten overwinnen om uitzicht te krijgen op nieuwe recordkoersen voor de index. Van Herck herhaalt nogmaals dat de belangrijkste steun voor deze index op 1.560,33 punten nog steeds niet neerwaarts doorbroken is. Zolang dit niet gebeurt, is een houdenadvies (en geen afbouwenadvies) voor de Amerikaanse beurs nog steeds gerechtvaardigd.