Er zijn nog heel wat onzekerheden waar een antwoord op moet geformuleerd worden. Zo is er bijvoorbeeld de vraag hoe lang de speciale maatregelen in Cyprus in verband met de kapitaalcontrole van kracht zullen blijven. Dat zou wel eens langer dan verwacht kunnen zijn.

Bovendien groeit in Rusland het verzet tegen de bankenbelastingen die ook veel Russen heeft getroffen. Sommige van die Russen hebben al te verstaan gegeven dat advocaten onderzoeken of er eventueel een rechtszaak tegen Europa kan worden ingespannen.

Er zijn nog heel wat onzekerheden waar een antwoord op moet geformuleerd worden. Zo is er bijvoorbeeld de vraag hoe lang de speciale maatregelen in Cyprus in verband met de kapitaalcontrole van kracht zullen blijven. Dat zou wel eens langer dan verwacht kunnen zijn. Bovendien groeit in Rusland het verzet tegen de bankenbelastingen die ook veel Russen heeft getroffen. Sommige van die Russen hebben al te verstaan gegeven dat advocaten onderzoeken of er eventueel een rechtszaak tegen Europa kan worden ingespannen.