Zowel in Frankrijk, Duitsland als Italië werden verdere dalingen van de verkopen opgetekend. Daardoor daalden de verkopen in de eerste acht maanden van dit jaar in Europa met 5,20%. Uitzondering die de regel bevestigt, is het Verenigd Koninkrijk waar een groei met 10% werd opgetekend.

Sommige merken kregen het harder te verduren dan andere. Peugeot zag de verkopen met 18% dalen en heeft nu nog een marktaandeel van 11%. Zal Peugeot zelfstandig kunnen blijven bestaan?, zo luidt de vraag die iedereen zich stelt. De meeste analisten vrezen dat het bedrijf langzaam maar zeker in de armen van General Motors gedreven worden.

Zowel in Frankrijk, Duitsland als Italië werden verdere dalingen van de verkopen opgetekend. Daardoor daalden de verkopen in de eerste acht maanden van dit jaar in Europa met 5,20%. Uitzondering die de regel bevestigt, is het Verenigd Koninkrijk waar een groei met 10% werd opgetekend. Sommige merken kregen het harder te verduren dan andere. Peugeot zag de verkopen met 18% dalen en heeft nu nog een marktaandeel van 11%. Zal Peugeot zelfstandig kunnen blijven bestaan?, zo luidt de vraag die iedereen zich stelt. De meeste analisten vrezen dat het bedrijf langzaam maar zeker in de armen van General Motors gedreven worden.