De S&P 500 staat momenteel circa 10% hoger dan in augsustus 2013. Toch blijft Faber er op hameren dat er iets grondig mis is. De beleggers beginnen namelijk in toenemende in te zien dat de Amerikaanse centrale bank niet langer weet van welk hout nog pijlen maken.

De FED heeft geen enkel idee van wat ze aan doen is. Ben Bernanke begreep er niets van, maar zijn opvolger Janet Yellen zo mogelijk nog minder. Het vertrouwen van de beleggers in de FED zal opdrogen, waarna de forse waarderingen simpelweg om een correctie met ongeveer 20% schreeuwen. Zelfs een correctie met 30% sluit hij niet uit.

De S&P 500 staat momenteel circa 10% hoger dan in augsustus 2013. Toch blijft Faber er op hameren dat er iets grondig mis is. De beleggers beginnen namelijk in toenemende in te zien dat de Amerikaanse centrale bank niet langer weet van welk hout nog pijlen maken. De FED heeft geen enkel idee van wat ze aan doen is. Ben Bernanke begreep er niets van, maar zijn opvolger Janet Yellen zo mogelijk nog minder. Het vertrouwen van de beleggers in de FED zal opdrogen, waarna de forse waarderingen simpelweg om een correctie met ongeveer 20% schreeuwen. Zelfs een correctie met 30% sluit hij niet uit.