Een goede spreiding van een beleggingsportefeuille is volgens professor Stefan Duchateau van het grootste belang waarbij goed uitgebalanceerde, sterk gediversifieerde fondsen, afgestemd op de beleggingsprofiel, zich steeds nadrukkelijk aandienen als kern voor een beleggingsportefeuille.

De accenten die Duchateau hierbinnen legt richten zich nog steeds op Amerikaanse, Duitse, Zweedse en Spaanse aandelen en enkele weloverwogen sectorale accenten in biotechnologie, schaliegas, distributie en water, maar met de handen alert aan het stuur om snel van koers te veranderen als nodig. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een goede spreiding van een beleggingsportefeuille is volgens professor Stefan Duchateau van het grootste belang waarbij goed uitgebalanceerde, sterk gediversifieerde fondsen, afgestemd op de beleggingsprofiel, zich steeds nadrukkelijk aandienen als kern voor een beleggingsportefeuille. De accenten die Duchateau hierbinnen legt richten zich nog steeds op Amerikaanse, Duitse, Zweedse en Spaanse aandelen en enkele weloverwogen sectorale accenten in biotechnologie, schaliegas, distributie en water, maar met de handen alert aan het stuur om snel van koers te veranderen als nodig. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.