Die zouden namelijk gebruikt kunnen worden voor het ondersteunen van de eigen munt ,die op de valutamarkten zwaar onderuit is gegaan. Blijkbaar is de Indische centrale bank werkelijk krampachtig op zoek naar dollars, dit op basis van een ander bericht verschenen in de India Times.

Zal India het goud in de heilige tempels aanslaan?, zo luidt de vraag die de krant zich stelt. Het goud uit de tempels zou worden verkocht om de Indische economie minstens in de komende maanden drijvende te houden. Wat de gevolgen op de goudprijs van zo'n maatregelen zullen zijn, valt moeilijk te zeggen.

Die zouden namelijk gebruikt kunnen worden voor het ondersteunen van de eigen munt ,die op de valutamarkten zwaar onderuit is gegaan. Blijkbaar is de Indische centrale bank werkelijk krampachtig op zoek naar dollars, dit op basis van een ander bericht verschenen in de India Times. Zal India het goud in de heilige tempels aanslaan?, zo luidt de vraag die de krant zich stelt. Het goud uit de tempels zou worden verkocht om de Indische economie minstens in de komende maanden drijvende te houden. Wat de gevolgen op de goudprijs van zo'n maatregelen zullen zijn, valt moeilijk te zeggen.