Jacobs is niet zomaar op de trein is gesprongen wanneer die voorbijkwam. Veel analisten die eerst positief waren voor het goud, zijn nu uitgesproken negatief. Jacobs heeft echter het boek The Gold Bubble: Profiting From Gold's Impending Collapse op zijn naam staan.

Hij heeft altijd een zeepbel gezien in de bijna parabolische stijging van de goudprijs. De realiteit lijkt hem nu gelijk te geven. Of de goudprijs inderdaad zal terugvallen richting 700 dollar, zal in de komende jaren moeten blijken. In ieder geval ziet de chart er om het kort en goed uit te drukken barslecht uit.

Jacobs is niet zomaar op de trein is gesprongen wanneer die voorbijkwam. Veel analisten die eerst positief waren voor het goud, zijn nu uitgesproken negatief. Jacobs heeft echter het boek The Gold Bubble: Profiting From Gold's Impending Collapse op zijn naam staan. Hij heeft altijd een zeepbel gezien in de bijna parabolische stijging van de goudprijs. De realiteit lijkt hem nu gelijk te geven. Of de goudprijs inderdaad zal terugvallen richting 700 dollar, zal in de komende jaren moeten blijken. In ieder geval ziet de chart er om het kort en goed uit te drukken barslecht uit.