Op de beurs van Frankfurt was Deutsche Bank een opvallende daler, dit in reactie op berichte dat de bankregulator Bafin op basis van een voorstel gedaan door de Liikan Group een simulatie omtrent een opsplitsing van de bank had gedaan. Met name de tradingactiviteiten werden daarbij geviseerd.

Gouverneur Erkki Liikanen van de Bank of Finland merkte op dat Deutsche Bank in vergelijking met de balans te sterke tradingactiviteiten heeft uitgebouwd. Het zou de bedoeling zijn om de tradingactiviteiten in afzonderlijke dochtermaatschappijen onder te brengen.

Op de beurs van Frankfurt was Deutsche Bank een opvallende daler, dit in reactie op berichte dat de bankregulator Bafin op basis van een voorstel gedaan door de Liikan Group een simulatie omtrent een opsplitsing van de bank had gedaan. Met name de tradingactiviteiten werden daarbij geviseerd. Gouverneur Erkki Liikanen van de Bank of Finland merkte op dat Deutsche Bank in vergelijking met de balans te sterke tradingactiviteiten heeft uitgebouwd. Het zou de bedoeling zijn om de tradingactiviteiten in afzonderlijke dochtermaatschappijen onder te brengen.