Maar misschien lacht hij te vroeg, wat de werkelijkheid ziet er eigeniijk toch heel anders anders uit. De Britse regering heeft niet meer of niet minder gedaan dan een mini-versie van de boom van 2005-2008 gecreëerd. De economie drijft vooral op stijgende schulden en op een nieuwe boom op de vastgoedmarkt.

De lage rentevoeten gooien olie op het vuur, terwijl de overheid anderzijds opnieuw op grote schaal schulden aan het maken is. Uiteraard zal ook hier de kruik zolang te water gaan tot ze barst. Zal de volgende wereldcrisis in het Verenigd Koninkrijk beginnen? Verrassend genoeg zou dat wel eens het geval kunnen zijn.

Maar misschien lacht hij te vroeg, wat de werkelijkheid ziet er eigeniijk toch heel anders anders uit. De Britse regering heeft niet meer of niet minder gedaan dan een mini-versie van de boom van 2005-2008 gecreëerd. De economie drijft vooral op stijgende schulden en op een nieuwe boom op de vastgoedmarkt. De lage rentevoeten gooien olie op het vuur, terwijl de overheid anderzijds opnieuw op grote schaal schulden aan het maken is. Uiteraard zal ook hier de kruik zolang te water gaan tot ze barst. Zal de volgende wereldcrisis in het Verenigd Koninkrijk beginnen? Verrassend genoeg zou dat wel eens het geval kunnen zijn.