Zal de speculatie rond ThromboGenics opnieuw de kop opsteken? De kans lijkt eerder klein, want in de aflopen dagen werden die geruchten noch bevestigd noch ontkend. Blijkbaar is er voorlopig dus niets aan de hand.

De vorige week bekendgemaakte BBP-cijfers voor de eurozone waren bemoedigend, ze geven volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas aan dat de economische opleving zich verder zet. De positieve verrassingen kwamen vanuit Portugal en vanuit Nederland.

In beide landen werd een groei van het BBP met respectievelijk 0,50% en 0,70% opgetekend. Op basis van deze percentages kan worden afgeleid dat het herstel in de eurozone een bredere basis krijgt. Interessant om te zien wordt of er enige invloed is uitgegaan van de heisa op de groeimarkten.

Zal de speculatie rond ThromboGenics opnieuw de kop opsteken? De kans lijkt eerder klein, want in de aflopen dagen werden die geruchten noch bevestigd noch ontkend. Blijkbaar is er voorlopig dus niets aan de hand. De vorige week bekendgemaakte BBP-cijfers voor de eurozone waren bemoedigend, ze geven volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas aan dat de economische opleving zich verder zet. De positieve verrassingen kwamen vanuit Portugal en vanuit Nederland. In beide landen werd een groei van het BBP met respectievelijk 0,50% en 0,70% opgetekend. Op basis van deze percentages kan worden afgeleid dat het herstel in de eurozone een bredere basis krijgt. Interessant om te zien wordt of er enige invloed is uitgegaan van de heisa op de groeimarkten.