Maar diezelfde centrale bank kan echter ook de ondergang van Wall Street inluiden en via afgeleide producten die interest rate swaps genoemd worden. Wanneer de FED haar basisrente verhoogt, zal die markt helemaal scheef getrokken worden en dat kan een grote correctie op de Amerikaanse beurs veroorzaken.

Zal de FED uiteindelijk de beurs van Wall Street opblazen? Met zekerheid kan het niet worden gesteld, maar de kans is groot dat het inderdaad zal gebeuren. Onder Ben Bernanke heeft de FED een tijdbom onder de beurskoersen gelegd die met grote vertraging plots toch tot ontploffing zou kunnen gebracht worden.

Maar diezelfde centrale bank kan echter ook de ondergang van Wall Street inluiden en via afgeleide producten die interest rate swaps genoemd worden. Wanneer de FED haar basisrente verhoogt, zal die markt helemaal scheef getrokken worden en dat kan een grote correctie op de Amerikaanse beurs veroorzaken. Zal de FED uiteindelijk de beurs van Wall Street opblazen? Met zekerheid kan het niet worden gesteld, maar de kans is groot dat het inderdaad zal gebeuren. Onder Ben Bernanke heeft de FED een tijdbom onder de beurskoersen gelegd die met grote vertraging plots toch tot ontploffing zou kunnen gebracht worden.