De vrees leeft namelijk dat de FED sneller haar steunmaatregelen zal terugschroeven dan algemeen wordt verwacht. De recent gepubliceerde macro-economische cijfers vielen namelijk mee en daardoor is de kans toegenomen dat de start van het tapering al volgende week wordt aangekondigd.

Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er weinig of niets te melden. Bij General Motors werd het afscheid van CEO Dan Akerson aangekondigd, de nieuwe CEO wordt Mary Barra. Het bericht heeft per saldo weinig of geen invloed op de koers van GM, deze noteert iets lager.

De vrees leeft namelijk dat de FED sneller haar steunmaatregelen zal terugschroeven dan algemeen wordt verwacht. De recent gepubliceerde macro-economische cijfers vielen namelijk mee en daardoor is de kans toegenomen dat de start van het tapering al volgende week wordt aangekondigd. Op het vlak van bedrijfsnieuws valt er weinig of niets te melden. Bij General Motors werd het afscheid van CEO Dan Akerson aangekondigd, de nieuwe CEO wordt Mary Barra. Het bericht heeft per saldo weinig of geen invloed op de koers van GM, deze noteert iets lager.