Volgens Pryor is er echter een groot verschil tussen wat de regering vertelt en wat Joe Sixpack elke dag opnieuw rond zich meemaakt. Hij ziet met eigen ogen dat het economisch slecht gaat. Het vertrouwen van de Amerikanen in hun regering zakt dan ook zienderogen weg.

Zal de Amerikaanse economie zich ooit herstellen van de grote crisis uit 2008? Volgens Pryor ontbreekt één dominosteen om de economische groei in een hogere versnelling te brengen. Die economische groei is namelijk alleen maar mogelijk wanneer de Amerikanen weer voldoende kunnen sparen.

Volgens Pryor is er echter een groot verschil tussen wat de regering vertelt en wat Joe Sixpack elke dag opnieuw rond zich meemaakt. Hij ziet met eigen ogen dat het economisch slecht gaat. Het vertrouwen van de Amerikanen in hun regering zakt dan ook zienderogen weg. Zal de Amerikaanse economie zich ooit herstellen van de grote crisis uit 2008? Volgens Pryor ontbreekt één dominosteen om de economische groei in een hogere versnelling te brengen. Die economische groei is namelijk alleen maar mogelijk wanneer de Amerikanen weer voldoende kunnen sparen.