De Amerikanen verkeerden volledig in de ban van de beursgekte, maar aan alle mooie liedjes komen een einde. Uiteindelijk kwam een grote beurscrash het sprookje brutaal beëindigen, waarna de Amerikaanse economie in de jaren nadien in de Great Depression verzeild raakte.

Armstrong sluit niet uit dat het aanslaan van het Europees spaargeld een rush naar Amerikaanse aandelen zal veroorzaken, met als gevolg dat de aandelenkoersen door het dak vliegen. Wall Street zal dan een tijdje inderdaad een veilige vluchthaven vormen, waarna de beurskoersen onder hun eigen gewicht zullen instorten.

De Amerikanen verkeerden volledig in de ban van de beursgekte, maar aan alle mooie liedjes komen een einde. Uiteindelijk kwam een grote beurscrash het sprookje brutaal beëindigen, waarna de Amerikaanse economie in de jaren nadien in de Great Depression verzeild raakte. Armstrong sluit niet uit dat het aanslaan van het Europees spaargeld een rush naar Amerikaanse aandelen zal veroorzaken, met als gevolg dat de aandelenkoersen door het dak vliegen. Wall Street zal dan een tijdje inderdaad een veilige vluchthaven vormen, waarna de beurskoersen onder hun eigen gewicht zullen instorten.