Zal China de groeilanden een helpende hand toesteken? Paul Krake, stichter van View from the Peak: Macro Strategies, is van mening dat dit inderdaad het geval zal zijn. Volgens Krake mogen we ons wel degelijk zorgen maken over de taperingplannen van de FED, hoewel die getelefoneerd waren.

Een opleving van de Chinese economie zal de groeilanden echter meer zuurstof geven, onder andere dankzij een toename van het aantal exportmogelijheden. Bovendien zal een betere gang van zaken op de emerging markets ook het marktsentiment in gunstige zin helpen beïnvloeden.

Zal China de groeilanden een helpende hand toesteken? Paul Krake, stichter van View from the Peak: Macro Strategies, is van mening dat dit inderdaad het geval zal zijn. Volgens Krake mogen we ons wel degelijk zorgen maken over de taperingplannen van de FED, hoewel die getelefoneerd waren. Een opleving van de Chinese economie zal de groeilanden echter meer zuurstof geven, onder andere dankzij een toename van het aantal exportmogelijheden. Bovendien zal een betere gang van zaken op de emerging markets ook het marktsentiment in gunstige zin helpen beïnvloeden.