Volgens de Britse premier David Cameron is het niet uitgesloten dat de koninklijke baby de economie in het Verenigd Koninkrijk nieuwe impulsen zal geven.

De Europese stroom bedrijfsresultaten is langzaam maar zeker onder stoom gekomen, hoewel de meeste zwaargewichten nog moeten komen rapporteren. Vanmorgen stelde het Zwitsers agrochemiebedrijf Syngenta duidelijk teleur met de interimresultaten.

Zowel de winst als de omzet bleven achter op de verwachtingen. Daar stond echter tegenover dat zowel Volvo als Easyjet beter dan verwachte resultaten bekendmaakten. In de komende dagen komen ook enkele bekende Europese bedrijven hun resultaten publiceren.

Volgens de Britse premier David Cameron is het niet uitgesloten dat de koninklijke baby de economie in het Verenigd Koninkrijk nieuwe impulsen zal geven. De Europese stroom bedrijfsresultaten is langzaam maar zeker onder stoom gekomen, hoewel de meeste zwaargewichten nog moeten komen rapporteren. Vanmorgen stelde het Zwitsers agrochemiebedrijf Syngenta duidelijk teleur met de interimresultaten. Zowel de winst als de omzet bleven achter op de verwachtingen. Daar stond echter tegenover dat zowel Volvo als Easyjet beter dan verwachte resultaten bekendmaakten. In de komende dagen komen ook enkele bekende Europese bedrijven hun resultaten publiceren.