Bond New York, een Amerikaanse vastgoedhandelaar, heeft Bitcoin op haar beurt een steuntje in de rug gegeven door het gebruik van Bitcoin om transacties te vergemakkelijken. Bond New York is op de eerste plaats actief in de stad New York, waar de vastgoedmarkt een grote boom heeft gekend.

Tijdens het vierde kwartaal werd een recordaantal transacties uitgevoerd, waarbij er sprake was van een stijging met 27% ten opzichte van het jaar voordien. Sommige analisten vrezen dat als gevolg van het gebruik van Bitcoin de zeepbel die de vastgoedmarkt in New York is geworden als gevolg van het opduiken van Chinese en Russische kopers alleen maar verder zal opgeblazen worden.

Bond New York, een Amerikaanse vastgoedhandelaar, heeft Bitcoin op haar beurt een steuntje in de rug gegeven door het gebruik van Bitcoin om transacties te vergemakkelijken. Bond New York is op de eerste plaats actief in de stad New York, waar de vastgoedmarkt een grote boom heeft gekend. Tijdens het vierde kwartaal werd een recordaantal transacties uitgevoerd, waarbij er sprake was van een stijging met 27% ten opzichte van het jaar voordien. Sommige analisten vrezen dat als gevolg van het gebruik van Bitcoin de zeepbel die de vastgoedmarkt in New York is geworden als gevolg van het opduiken van Chinese en Russische kopers alleen maar verder zal opgeblazen worden.