De relatieve rust op de obligatiemarkten rond Italiaanse staatsobligaties is volgens Bridgewater alleen maar schone schijn. De beheerders van het hedge fonds kunnen alleen maar vaststellen dat de zaken in Italië veel erger zijn dan op basis van de evolutie van de obligatiekoersen zou blijken.

Zal Beppe Grillo uiteindelijk de eurozone doen kelderen?, dat is de vraag die iedereen zich stelt. Het is allesbehalve duidelijk wat deze komiek zal doen wanneer hij uiteindelijk de macht in handen zal krijgen.

Hij stelt openlijk de euro in vraag en is van mening dat de politiek gevoerd door Europa nadelig is voor Italië. Dit verhaal krijgt hoogstwaarschijnlijk nog een verlengstuk.

De relatieve rust op de obligatiemarkten rond Italiaanse staatsobligaties is volgens Bridgewater alleen maar schone schijn. De beheerders van het hedge fonds kunnen alleen maar vaststellen dat de zaken in Italië veel erger zijn dan op basis van de evolutie van de obligatiekoersen zou blijken. Zal Beppe Grillo uiteindelijk de eurozone doen kelderen?, dat is de vraag die iedereen zich stelt. Het is allesbehalve duidelijk wat deze komiek zal doen wanneer hij uiteindelijk de macht in handen zal krijgen. Hij stelt openlijk de euro in vraag en is van mening dat de politiek gevoerd door Europa nadelig is voor Italië. Dit verhaal krijgt hoogstwaarschijnlijk nog een verlengstuk.