Dat is echter de waarheid geweld aan doen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden op de financiële markten, want de overheden hebben alleen maar een paar kleinere maatregelen getroffen en zijn de grote ingrijpende beslissingen altijd uit de weg gegaan.

Die aanpak zal zich wreken, want op een bepaald moment zal de crisis in alle hevigheid opnieuw terug toeslaan. Maar mogelijk zal het dan te laat zijn om de crisis bij de wortels aan te pakken. Voorlopig blijft het aanmodderen tot de volgende crisis zich in alle hevigheid zal aankondigen.

Dat is echter de waarheid geweld aan doen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden op de financiële markten, want de overheden hebben alleen maar een paar kleinere maatregelen getroffen en zijn de grote ingrijpende beslissingen altijd uit de weg gegaan. Die aanpak zal zich wreken, want op een bepaald moment zal de crisis in alle hevigheid opnieuw terug toeslaan. Maar mogelijk zal het dan te laat zijn om de crisis bij de wortels aan te pakken. Voorlopig blijft het aanmodderen tot de volgende crisis zich in alle hevigheid zal aankondigen.