Een belangrijke aantrekkingskracht van TradersOnly is het groot aantal soorten orders dat via het platform kan worden ingebracht (meer dan 50) alsook de vele gratis professionele tradingmodules.

Yves Bovin (TradersOnly): "Voor actieve beleggers zijn er oneindig veel mogelijkheden weggelegd, met name de Amerikaanse beurzen bieden veel meer kansen dan de Europese beurzen. Onze meest actieve beleggers focussen zich hoofdzakelijk op de Amerikaanse markten, en meer specifiek op de Amerikaanse optiemarkten. De Amerikaanse optiebeurzen zijn veel meer liquide dan de Europese, in sommige gevallen bedragen de spreads tussen bid en ask maar 1 dollarcent, een droom voor elke optiebelegger. In Brussel en Amsterdam is die liquiditeit veel lager. Of onze klanten succesvol zijn in hun transacties? Sommigen heel succesvol, sommigen niet. Er zijn klanten die het beleggen in opties meteen in de vingers hebben en heel wat extra rendement bijeen sprokkelen. Bij andere zie je meteen dat we extra ondersteuning moeten bieden. Om onze klanten wegwijs te maken, organiseren we regelmatig seminaries die druk bijgewoond worden."

Een belangrijke aantrekkingskracht van TradersOnly is het groot aantal soorten orders dat via het platform kan worden ingebracht (meer dan 50) alsook de vele gratis professionele tradingmodules. Yves Bovin (TradersOnly): "Voor actieve beleggers zijn er oneindig veel mogelijkheden weggelegd, met name de Amerikaanse beurzen bieden veel meer kansen dan de Europese beurzen. Onze meest actieve beleggers focussen zich hoofdzakelijk op de Amerikaanse markten, en meer specifiek op de Amerikaanse optiemarkten. De Amerikaanse optiebeurzen zijn veel meer liquide dan de Europese, in sommige gevallen bedragen de spreads tussen bid en ask maar 1 dollarcent, een droom voor elke optiebelegger. In Brussel en Amsterdam is die liquiditeit veel lager. Of onze klanten succesvol zijn in hun transacties? Sommigen heel succesvol, sommigen niet. Er zijn klanten die het beleggen in opties meteen in de vingers hebben en heel wat extra rendement bijeen sprokkelen. Bij andere zie je meteen dat we extra ondersteuning moeten bieden. Om onze klanten wegwijs te maken, organiseren we regelmatig seminaries die druk bijgewoond worden."