Bernanke heeft een grondige studie gemaakt van de oorzaken en de gevolgen van de Great Depression en meende begrepen te hebben dat het in overvloed verstrekken van liquiditeiten alle problemen zou oplossen, op voorwaarde dat deze politiek maar lang genoeg wordt volgehouden.

Ben Bernanke wordt in januari opgevolgd door Janet Yellen, maar haar 'voodoo' zal volgens Durden niets oplossen. Yellenomics belooft ons alleen nog veel meer ellende te brengen. Ze zal niet alleen de politiek van Bernanke verder zetten, maar daar zelfs nog een schepje bovenop doen.

Bernanke heeft een grondige studie gemaakt van de oorzaken en de gevolgen van de Great Depression en meende begrepen te hebben dat het in overvloed verstrekken van liquiditeiten alle problemen zou oplossen, op voorwaarde dat deze politiek maar lang genoeg wordt volgehouden. Ben Bernanke wordt in januari opgevolgd door Janet Yellen, maar haar 'voodoo' zal volgens Durden niets oplossen. Yellenomics belooft ons alleen nog veel meer ellende te brengen. Ze zal niet alleen de politiek van Bernanke verder zetten, maar daar zelfs nog een schepje bovenop doen.