Daarnaast blijft het belang in Alibaba een dominante rol spelen in de waardebepaling van Yahoo. ABN Amro handhaaft het houden-advies.

Op dit moment blijven de analisten van de bank vasthouden aan de schatting voor de fair value van 39 dollar per aandeel. Yahoo voert een transformatie door, maar de bank ziet nu nog weinig reden voor optimisme.

Het lukt nog niet om de reclame-inkomsten te vergroten. In vergelijking met concurrenten zoals Google en FACEBOOK, blijft het bedrijf bovendien onderpresteren.

Daarnaast blijft het belang in Alibaba een dominante rol spelen in de waardebepaling van Yahoo. ABN Amro handhaaft het houden-advies. Op dit moment blijven de analisten van de bank vasthouden aan de schatting voor de fair value van 39 dollar per aandeel. Yahoo voert een transformatie door, maar de bank ziet nu nog weinig reden voor optimisme. Het lukt nog niet om de reclame-inkomsten te vergroten. In vergelijking met concurrenten zoals Google en FACEBOOK, blijft het bedrijf bovendien onderpresteren.