Inmiddels zijn er opnieuw enkele Amerikaanse bedrijven die met tegenvallende cijfers uitpakten. Na Apple eergisterenavond, was het gisterenavond de beurt aan Yahoo. Dit bedrijf stelde vooral teleur wat betreft de inkomsten uit advertenties, een belangrijke bron van inkomsten voor Yahoo.

Daarmee ligt de bal weer in het kamp van de huidige voorzitter Marissa Mayer. Die werd in 2012 aangetrokken om de winstgevendheid van het bedrijf te verhogen, maar is daar tot dusver niet in geslaagd. De koers van Yahoo moet in reactie op de cijfers meer dan 6% prijsgeven.

Inmiddels zijn er opnieuw enkele Amerikaanse bedrijven die met tegenvallende cijfers uitpakten. Na Apple eergisterenavond, was het gisterenavond de beurt aan Yahoo. Dit bedrijf stelde vooral teleur wat betreft de inkomsten uit advertenties, een belangrijke bron van inkomsten voor Yahoo. Daarmee ligt de bal weer in het kamp van de huidige voorzitter Marissa Mayer. Die werd in 2012 aangetrokken om de winstgevendheid van het bedrijf te verhogen, maar is daar tot dusver niet in geslaagd. De koers van Yahoo moet in reactie op de cijfers meer dan 6% prijsgeven.