Volgens de krant is de situatie op de markt aanzienlijk verslechterd sinds de banken in het derde kwartaal gezamenlijk nog aan een winst van 1,70 miljard dollar raakten. Er zijn ongeveer 8300 financiële instellingen die de garanties vann de Federal Deposit Insurance Corporation genieten.

Die 1,70 miljard dollar winst uit het derde kwartaal stemde al overeen met een daling van 94% op jaarbasis. Het vierde kwartaal was nog een stuk slechter, in zoverre dat zelfs J.P. Morgan Chase & Co. in de rode cijfers zou zijn gedraaid.

Volgens de krant is de situatie op de markt aanzienlijk verslechterd sinds de banken in het derde kwartaal gezamenlijk nog aan een winst van 1,70 miljard dollar raakten. Er zijn ongeveer 8300 financiële instellingen die de garanties vann de Federal Deposit Insurance Corporation genieten. Die 1,70 miljard dollar winst uit het derde kwartaal stemde al overeen met een daling van 94% op jaarbasis. Het vierde kwartaal was nog een stuk slechter, in zoverre dat zelfs J.P. Morgan Chase & Co. in de rode cijfers zou zijn gedraaid.