Via autonome groei en een resem overnames groeide de groep uit tot één van de grootste communicatiegroepen ter wereld.

WPP vertoont veel gelijkenissen met aartsrivaal Publicis zoals de focus op groeilanden en op digitale activiteiten. Tot de verschilpunten behoren de hogere schuldgraad, de (licht) lagere winstmarge en de grotere omvang van WPP.

Daarnaast is WPP door de overname van TNS sterker gericht op marktonderzoek. De omzet en winst van de groep zullen dit jaar dalen, maar de koers houdt hier al rekening mee.

SG Private Banking waardeert deze cyclische groeier op ongeveer 600 GBp en neemt het aandeel op in de Stocks to Buy.

Via autonome groei en een resem overnames groeide de groep uit tot één van de grootste communicatiegroepen ter wereld. WPP vertoont veel gelijkenissen met aartsrivaal Publicis zoals de focus op groeilanden en op digitale activiteiten. Tot de verschilpunten behoren de hogere schuldgraad, de (licht) lagere winstmarge en de grotere omvang van WPP.Daarnaast is WPP door de overname van TNS sterker gericht op marktonderzoek. De omzet en winst van de groep zullen dit jaar dalen, maar de koers houdt hier al rekening mee. SG Private Banking waardeert deze cyclische groeier op ongeveer 600 GBp en neemt het aandeel op in de Stocks to Buy.