Onder de voorwaarden van de Supportovereenkomst zullen de aandeelhouders van Breakwater de volgende vergoeding ontvangen voor elk gehouden aandeel:

*C$7,00 in geld per gewoon aandeel, hetgeen een totale waarde vertegenwoordigt van ongeveer C$619 miljoen (€442 miljoen) te betalen door Nyrstar.

*Een bijzonder dividend van C$0,50 in geld per gewoon aandeel wordt betaalbaar verklaard aan de aandeelhouders van Breakwater op basis van nota op de werkdag direct voorafgaand aan de opname van de aandelen van Nyrstar op grond van het aanbod.

Dit vertegenwoordigt een totale waarde van ongeveer C$44 miljoen (€32 miljoen) te betalen door Breakwater, zoals goedgekeurd door Nyrstar onder de Supportovereenkomst.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Een welgekomen overname voor Nyrstar, meer kan ik daarvan niet zeggen. Het koopadvies blijft gehandhaafd."

Onder de voorwaarden van de Supportovereenkomst zullen de aandeelhouders van Breakwater de volgende vergoeding ontvangen voor elk gehouden aandeel: *C$7,00 in geld per gewoon aandeel, hetgeen een totale waarde vertegenwoordigt van ongeveer C$619 miljoen (€442 miljoen) te betalen door Nyrstar. *Een bijzonder dividend van C$0,50 in geld per gewoon aandeel wordt betaalbaar verklaard aan de aandeelhouders van Breakwater op basis van nota op de werkdag direct voorafgaand aan de opname van de aandelen van Nyrstar op grond van het aanbod. Dit vertegenwoordigt een totale waarde van ongeveer C$44 miljoen (€32 miljoen) te betalen door Breakwater, zoals goedgekeurd door Nyrstar onder de Supportovereenkomst. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Een welgekomen overname voor Nyrstar, meer kan ik daarvan niet zeggen. Het koopadvies blijft gehandhaafd."