CFE en Ackermans & van Haaren organiseerden daarnaast gezamenlijk een analistenmeeting, waarop vooral werd stilgestaan op de strategie en de doelstellingen voor de periode 2011 tot 2015 bij DEME.

Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Het koopadvies voor CFE blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 54 euro."

CFE en Ackermans & van Haaren organiseerden daarnaast gezamenlijk een analistenmeeting, waarop vooral werd stilgestaan op de strategie en de doelstellingen voor de periode 2011 tot 2015 bij DEME. Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Het koopadvies voor CFE blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 54 euro."