Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik verwacht solide resultaten bij Nyrstar. De onderliggende EBITDA zou over de eerste helft van het boekjaar 84,40 miljoen euro bedragen, tegenover 29,50 miljoen euro tijdens dezelfde periode vorig jaar. Netto ga ik uit van een winst van 30,80 miljoen euro."

Vanderhaeghen is koper van het aandeel, met een koersdoel van 12,50 euro: "De resultaten zijn positief beïnvloed door de evolutie van zinkprijzen. De bijdrage van de mijnactiva zal tijdens de eerste zes maanden van dit jaar relatief beperkt zijn gebleven, dit vanwege boekhoudkundige redenen."

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik verwacht solide resultaten bij Nyrstar. De onderliggende EBITDA zou over de eerste helft van het boekjaar 84,40 miljoen euro bedragen, tegenover 29,50 miljoen euro tijdens dezelfde periode vorig jaar. Netto ga ik uit van een winst van 30,80 miljoen euro." Vanderhaeghen is koper van het aandeel, met een koersdoel van 12,50 euro: "De resultaten zijn positief beïnvloed door de evolutie van zinkprijzen. De bijdrage van de mijnactiva zal tijdens de eerste zes maanden van dit jaar relatief beperkt zijn gebleven, dit vanwege boekhoudkundige redenen."