De levering van het schip aan haar nieuwe eigenaar is voorzien in oktober van dit jaar. Deze verkoop kadert binnen het lopende vernieuwingsprogramma van de vloot van Euronav, alsook binnen haar strategie om een jonge vloot uit te baten.

Het verlies op deze verkoop zal geboekt worden in het tweede kwartaal van 2010 en bijgevolg zullen de voorlopige resultaten, gepubliceerd op 22 juli 2010, worden aangepast op het tijdstip van de publicatie van de definitieve halfjaarresultaten op 26 augustus 2010.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik handhaaf het koopadvies voor Euronav, met een koersdoel van 20 euro."

De levering van het schip aan haar nieuwe eigenaar is voorzien in oktober van dit jaar. Deze verkoop kadert binnen het lopende vernieuwingsprogramma van de vloot van Euronav, alsook binnen haar strategie om een jonge vloot uit te baten. Het verlies op deze verkoop zal geboekt worden in het tweede kwartaal van 2010 en bijgevolg zullen de voorlopige resultaten, gepubliceerd op 22 juli 2010, worden aangepast op het tijdstip van de publicatie van de definitieve halfjaarresultaten op 26 augustus 2010. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik handhaaf het koopadvies voor Euronav, met een koersdoel van 20 euro."