Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik verwacht dat zowel de omzet als het orderboekje over de eerste drie maanden van dit jaar lichtjes zullen zijn gekrompen. Vanwege de aard van de activiteiten is het niet makkelijk om op basis van de cijfers over het eerste kwartaal conclusies voor het volledige boekjaar te trekken."

Vanderhaeghen blijft koper van CFE met een koersdoel van 48 euro: "Op de huidige koersniveaus is het aandeel nog steeds correct gewaardeerd. Op basis van de som-van-de-delen kom ik tot een waardering van 56 euro. DEME heeft aangetoond meer bestand te zijn tegen de economische omstandigheden dan eerst was aangenomen."

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Ik verwacht dat zowel de omzet als het orderboekje over de eerste drie maanden van dit jaar lichtjes zullen zijn gekrompen. Vanwege de aard van de activiteiten is het niet makkelijk om op basis van de cijfers over het eerste kwartaal conclusies voor het volledige boekjaar te trekken." Vanderhaeghen blijft koper van CFE met een koersdoel van 48 euro: "Op de huidige koersniveaus is het aandeel nog steeds correct gewaardeerd. Op basis van de som-van-de-delen kom ik tot een waardering van 56 euro. DEME heeft aangetoond meer bestand te zijn tegen de economische omstandigheden dan eerst was aangenomen."