Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft goedkoop gewaardeerd in zijn sector, met een stevige discount tegenover Boskalis en de andere bouwgroepen in de Benelux. Het aandeel is één van onze favorieten in het Benelux midcap universum."

Op die meeting vielen geen echte belangrijke nieuwsfeiten te melden. Het orderboek van DEME was op 30 september voor 2,122 miljard euro gevuld, ten opzichte van 2,073 miljard euro op 30 juni. Het niveau van het orderboekje bevond zich zodoende opnieuw op het niveau van begin van dit jaar. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft goedkoop gewaardeerd in zijn sector, met een stevige discount tegenover Boskalis en de andere bouwgroepen in de Benelux. Het aandeel is één van onze favorieten in het Benelux midcap universum."