Dit project vertegenwoordigt een investering van 146 miljoen euro (bouwkosten + financiële kosten + bijkomende kosten + BTW) en een jaarlijks onderhoudsbudget van 3 miljoen geïndexeerd.

De financiering met een looptijd van 27 jaar wordt verzekerd door een consortium van banken bestaande uit Fortis Bank, KBC Bank, ING Belgium en Dexia Bank Belgium.

De indiening van alle bouwvergunningdossiers is voorzien voor midden januari 2011. De werken zouden in juli 2011 van start gaan en de oplevering van het laatste gebouw moet plaatsvinden tegen eind 2013.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft één van onze top picks voor 2011. Het koersdoel voor het aandeel wordt verhoogd van 54 naar 60 euro."

Dit project vertegenwoordigt een investering van 146 miljoen euro (bouwkosten + financiële kosten + bijkomende kosten + BTW) en een jaarlijks onderhoudsbudget van 3 miljoen geïndexeerd. De financiering met een looptijd van 27 jaar wordt verzekerd door een consortium van banken bestaande uit Fortis Bank, KBC Bank, ING Belgium en Dexia Bank Belgium. De indiening van alle bouwvergunningdossiers is voorzien voor midden januari 2011. De werken zouden in juli 2011 van start gaan en de oplevering van het laatste gebouw moet plaatsvinden tegen eind 2013.Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft één van onze top picks voor 2011. Het koersdoel voor het aandeel wordt verhoogd van 54 naar 60 euro."