Dit project vertegenwoordigt een investering van 70,5 miljoen euro (bouwkosten, financiële kosten tijdens de bouwperiode en BTW) en gedurende 25 jaar een jaarlijks onderhoudsbudget van 1,3 miljoen (geïndexeerd).

De financiering met een looptijd van 25 jaar wordt verzekerd door BNP Paribas Fortis; er is rekening gehouden met 15 miljoen subsidies die ontvangen zullen worden op de datum van de voorlopige oplevering van het project.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft één van onze favoriete midcaps, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft."

Dit project vertegenwoordigt een investering van 70,5 miljoen euro (bouwkosten, financiële kosten tijdens de bouwperiode en BTW) en gedurende 25 jaar een jaarlijks onderhoudsbudget van 1,3 miljoen (geïndexeerd). De financiering met een looptijd van 25 jaar wordt verzekerd door BNP Paribas Fortis; er is rekening gehouden met 15 miljoen subsidies die ontvangen zullen worden op de datum van de voorlopige oplevering van het project. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE blijft één van onze favoriete midcaps, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft."