De vestiging Qingdao Hansun werd opgestart in 2008. De moderne fabriek is uitgerust om staaldraad te produceren voor een breed gamma van toepassingen in sectoren zoals de bouw, de papierindustrie en de mijnbouw.

De fabriek is gevestigd in de buurt van de zeehaven van Qingdao ('s werelds 9de drukste containerhaven) en stelt momenteel 233 mensen tewerk.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Bekaert versterkt met deze overname de positie op de Chinese markt. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd."

De vestiging Qingdao Hansun werd opgestart in 2008. De moderne fabriek is uitgerust om staaldraad te produceren voor een breed gamma van toepassingen in sectoren zoals de bouw, de papierindustrie en de mijnbouw. De fabriek is gevestigd in de buurt van de zeehaven van Qingdao ('s werelds 9de drukste containerhaven) en stelt momenteel 233 mensen tewerk. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "Bekaert versterkt met deze overname de positie op de Chinese markt. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd."