Wegens groot succes zal de inschrijvingsperiode vervroegd worden afgesloten vandaag om 18:00 uur CET, in overleg tussen de emittent en de joint lead managers, BNP Paribas Fortis en KBC Bank.

Het totaal nominaal bedrag waarvoor opligaties zullen worden uitgegeven op 23 december 2010 werd vastgelegd op € 100 miljoen. De netto-opbrengst te betalen aan de emittent op de uitgiftedatum bedraagt € 99 880 000.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): Bekaert versterkt zijn financiële positie, me een optimaal evenwicht tussen schuld op korte en op lange termijn. Ook het evenwicht tussen financiering door de bank en via de financiële markten wordt versterkt. Ik blijf koper van het aandeel."

Wegens groot succes zal de inschrijvingsperiode vervroegd worden afgesloten vandaag om 18:00 uur CET, in overleg tussen de emittent en de joint lead managers, BNP Paribas Fortis en KBC Bank. Het totaal nominaal bedrag waarvoor opligaties zullen worden uitgegeven op 23 december 2010 werd vastgelegd op € 100 miljoen. De netto-opbrengst te betalen aan de emittent op de uitgiftedatum bedraagt € 99 880 000. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): Bekaert versterkt zijn financiële positie, me een optimaal evenwicht tussen schuld op korte en op lange termijn. Ook het evenwicht tussen financiering door de bank en via de financiële markten wordt versterkt. Ik blijf koper van het aandeel."