Eerder deze maand gingen Bocimar en haar joint venture partner Wah Kwong over tot de verkoop van de China Venture (2005 - 177.808 dwt). Bij de oplevering - voorzien voor einde juni 2010 - zal Bocimar een meerwaarde van ongeveer 7 miljoen USD realiseren.

De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven positief. Bocimar is zo goed als volledig ingedekt aan goede voorwaarden. Ook ASL is goed geplaatst om voordeel te blijven halen uit haar contractportfolio.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De resultaten van CMB kwamen iets onder de verwachtingen uit. Op basis van de huidige waardering heb ik slechts een neutraal advies."

Eerder deze maand gingen Bocimar en haar joint venture partner Wah Kwong over tot de verkoop van de China Venture (2005 - 177.808 dwt). Bij de oplevering - voorzien voor einde juni 2010 - zal Bocimar een meerwaarde van ongeveer 7 miljoen USD realiseren. De vooruitzichten voor de rest van het jaar blijven positief. Bocimar is zo goed als volledig ingedekt aan goede voorwaarden. Ook ASL is goed geplaatst om voordeel te blijven halen uit haar contractportfolio. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De resultaten van CMB kwamen iets onder de verwachtingen uit. Op basis van de huidige waardering heb ik slechts een neutraal advies."