Het bod was onderworpen aan een aantal gebruikelijke voorwaarden, met inbegrip van een minimale aanvaarding van 66 ²/3%, het verkrijgen van alle wettelijke goedkeuringen en geen materiële negatieve verandering in de activiteit van Farallon.

Aan al deze voorwaarden werd voldaan en de aanbiedingsperiode is nu gesloten voor aanvaarding. Nyrstar heeft alle Farallon aandelen opgehaald die onder het bod werden neergelegd. Betaling voor de neergelegde aandelen zal worden gedaan op 10 januari 2011.

Nyrstar gaf aan in het bod dat het de intentie heeft om haar wettelijke rechten uit te oefenen onder de verplichte overnamebepalingen van de Business Corporations Act (British Columbia) om de resterende aandelen te verwerven die niet werden neergelegd overeenkomstig het bod.

Nyrstar zal nu onverwijld haar verplichte overnamerechten uitoefenen.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De overname gedaan door Nyrstar is welkom in het kader van de verticale strategie van het bedrijf. Ik heb een koopadvies en een koersdoel van 12,50 euro."

Het bod was onderworpen aan een aantal gebruikelijke voorwaarden, met inbegrip van een minimale aanvaarding van 66 ²/3%, het verkrijgen van alle wettelijke goedkeuringen en geen materiële negatieve verandering in de activiteit van Farallon. Aan al deze voorwaarden werd voldaan en de aanbiedingsperiode is nu gesloten voor aanvaarding. Nyrstar heeft alle Farallon aandelen opgehaald die onder het bod werden neergelegd. Betaling voor de neergelegde aandelen zal worden gedaan op 10 januari 2011. Nyrstar gaf aan in het bod dat het de intentie heeft om haar wettelijke rechten uit te oefenen onder de verplichte overnamebepalingen van de Business Corporations Act (British Columbia) om de resterende aandelen te verwerven die niet werden neergelegd overeenkomstig het bod. Nyrstar zal nu onverwijld haar verplichte overnamerechten uitoefenen. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De overname gedaan door Nyrstar is welkom in het kader van de verticale strategie van het bedrijf. Ik heb een koopadvies en een koersdoel van 12,50 euro."