Het orderboek op 1 oktober houdt stand en bedraagt 1.981 miljoen euro in vergelijking met 2.024 miljoen euro begin dit jaar.

De omzet van de pool bouw voor de eerste 9 maanden van het jaar bedraagt 515 miljoen euro (561 miljoen voor dezelfde periode in 2009), dat is een daling met 8%.

De dalende activiteit wordt vooral vastgesteld in de activiteit gebouwen voor de privésector en dan vooral in het Groothertogdom Luxemburg.

In Vlaanderen en Nederland blijft de activiteit, onder impuls van de grote burgerlijke bouwprojecten, stabiel en vergelijkbaar met het vorige boekjaar.

Op internationaal vlak is de omzet weliswaar nog beperkt, maar neemt aanzienlijk toe.

Het orderboek van de pool bouw ligt lager en bedraagt 794 miljoen euro (845 miljoen op 1 januari 2010). Deze daling van het orderboek is vooral toe te schrijven aan Centraal Europa waar CFE voor privé-investeerders werkt.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE is goed op weg om de objectieven voor dit boekjaar te realiseren. Het aandeel blijft één van onze favoriete midcaps in de Benelux."

Het orderboek op 1 oktober houdt stand en bedraagt 1.981 miljoen euro in vergelijking met 2.024 miljoen euro begin dit jaar. De omzet van de pool bouw voor de eerste 9 maanden van het jaar bedraagt 515 miljoen euro (561 miljoen voor dezelfde periode in 2009), dat is een daling met 8%. De dalende activiteit wordt vooral vastgesteld in de activiteit gebouwen voor de privésector en dan vooral in het Groothertogdom Luxemburg. In Vlaanderen en Nederland blijft de activiteit, onder impuls van de grote burgerlijke bouwprojecten, stabiel en vergelijkbaar met het vorige boekjaar. Op internationaal vlak is de omzet weliswaar nog beperkt, maar neemt aanzienlijk toe. Het orderboek van de pool bouw ligt lager en bedraagt 794 miljoen euro (845 miljoen op 1 januari 2010). Deze daling van het orderboek is vooral toe te schrijven aan Centraal Europa waar CFE voor privé-investeerders werkt. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "CFE is goed op weg om de objectieven voor dit boekjaar te realiseren. Het aandeel blijft één van onze favoriete midcaps in de Benelux."