Eerder deze week verscheen een bericht op de site van de Financial Times waarin sprake was van onregelmatigheden op de goudmarkt. Daarin werd aangegeven dat er inderdaad een onderzoek wordt ingesteld naar manipulatie van de prijsvorming op de London Bullion Market.

Dat bericht is echter op mysterieuze wijze verdwenen. Wie het op de site van de FT wil opvragen, krijgt te lezen dat het niet meer te raadplegen is. Wordt de manipulatie van de goudprijs in de doofpoot gestopt? Het begint er verdacht sterk op te lijken dat dit inderdaad het geval is.

Eerder deze week verscheen een bericht op de site van de Financial Times waarin sprake was van onregelmatigheden op de goudmarkt. Daarin werd aangegeven dat er inderdaad een onderzoek wordt ingesteld naar manipulatie van de prijsvorming op de London Bullion Market. Dat bericht is echter op mysterieuze wijze verdwenen. Wie het op de site van de FT wil opvragen, krijgt te lezen dat het niet meer te raadplegen is. Wordt de manipulatie van de goudprijs in de doofpoot gestopt? Het begint er verdacht sterk op te lijken dat dit inderdaad het geval is.