Wordt 2014 dat een deel van ons spaargeld zal aangeslagen worden? Het antwoord op die vraag kan afhankelijk worden van wat er in Italië en Frankrijk gebeurt. Frankrijk is de zwakke man van Europa geworden, economisch is het land een puinhoop geworden.

Ook in Italië evolueert de situatie van kwaad naar erger. Wanneer de situatie in één van beide landen misloopt, kan er snel een crisissituatie ontstaan die ingrijpende maatregelen noodzakelijk maakt. Eén van die maatregelen zou inderdaad een aanslaan van het spaargeld zijn.

Wordt 2014 dat een deel van ons spaargeld zal aangeslagen worden? Het antwoord op die vraag kan afhankelijk worden van wat er in Italië en Frankrijk gebeurt. Frankrijk is de zwakke man van Europa geworden, economisch is het land een puinhoop geworden. Ook in Italië evolueert de situatie van kwaad naar erger. Wanneer de situatie in één van beide landen misloopt, kan er snel een crisissituatie ontstaan die ingrijpende maatregelen noodzakelijk maakt. Eén van die maatregelen zou inderdaad een aanslaan van het spaargeld zijn.