Alle aandacht gaat momenteel uit naar de meeting van de Amerikaanse centrale bank die deze week plaatsvindt. Wat daar wordt beslist, vernemen we woensdag wanneer Ben Bernanke een slotverklaring geeft. Hij zal het daar op de eerste plaats over de economische situatie hebben.

Van de FED-voorzitter wordt op de eerste plaats verwacht dat hij zal bevestigen dat het herstel in de vastgoedsector een blijvend karakter heeft.

Dat herstel is dan weer te danken aan het feit dat de Amerikaanse centrale bank de rente op woonkredieten zo laag mogelijk heeft gehouden.

Alle aandacht gaat momenteel uit naar de meeting van de Amerikaanse centrale bank die deze week plaatsvindt. Wat daar wordt beslist, vernemen we woensdag wanneer Ben Bernanke een slotverklaring geeft. Hij zal het daar op de eerste plaats over de economische situatie hebben. Van de FED-voorzitter wordt op de eerste plaats verwacht dat hij zal bevestigen dat het herstel in de vastgoedsector een blijvend karakter heeft. Dat herstel is dan weer te danken aan het feit dat de Amerikaanse centrale bank de rente op woonkredieten zo laag mogelijk heeft gehouden.