De groei op maandbasis bedroeg in januari weliswaar 4%, maar de gegevens over december werden sterk neerwaarts aangepast. Ook de prijsdaling zette door.

Mensen kiezen op dit moment vaker voor een huurhuis dan voor een koopwoning doordat er nog veel baanonzekerheid is, de prijsdalingen van woningen doorzet en de flexibiliteit met een huurhuis groter is.

Ondersteuning van huizenbezitters die in de problemen zijn doordat de huizenwaarde onder de hypotheekwaarde is gekomen is tot nu toe nog niet heel succesvol, omdat de daling van de huizenprijzen aanhoudt en de werkloosheid hoog is.

De groei op maandbasis bedroeg in januari weliswaar 4%, maar de gegevens over december werden sterk neerwaarts aangepast. Ook de prijsdaling zette door. Mensen kiezen op dit moment vaker voor een huurhuis dan voor een koopwoning doordat er nog veel baanonzekerheid is, de prijsdalingen van woningen doorzet en de flexibiliteit met een huurhuis groter is. Ondersteuning van huizenbezitters die in de problemen zijn doordat de huizenwaarde onder de hypotheekwaarde is gekomen is tot nu toe nog niet heel succesvol, omdat de daling van de huizenprijzen aanhoudt en de werkloosheid hoog is.