Of zoals Jim Rogers het uitdrukt: "the wolf is now at the door in India". Vrij vertaald bedoelt de bekende miljardair daarmee dat wolven en hyena's het land in hun greep lijken te hebben. De kans is bovendien klein dat ze die greep op korte termijn kunnen lossen.

In 1980 was India succesvoller dan China, maar inmiddels is het tij volledig gekeerd. Eigen schuld dikke bult, zo redeneert Rogers. India is land dat wordt gekenmerkt door bureaucratie, door een gekke regelgeving en door allerlei overbodige controles. Het is een echte puinhoop.

Of zoals Jim Rogers het uitdrukt: "the wolf is now at the door in India". Vrij vertaald bedoelt de bekende miljardair daarmee dat wolven en hyena's het land in hun greep lijken te hebben. De kans is bovendien klein dat ze die greep op korte termijn kunnen lossen. In 1980 was India succesvoller dan China, maar inmiddels is het tij volledig gekeerd. Eigen schuld dikke bult, zo redeneert Rogers. India is land dat wordt gekenmerkt door bureaucratie, door een gekke regelgeving en door allerlei overbodige controles. Het is een echte puinhoop.