Op de Brusselse beurs was ThromboGenics, traditioneel een zeer volatiel aandeel, een opgemerkte stijger. Aan het andere einde van het spectrum stond KBC, dat opnieuw meer dan 2% moest prijsgeven. Nog in de financiële sector lag ook Delta Lloyd zwak op koers.

Wereldwijd lijken de beurzen een rustpauze ingelast te hebben, wat te maken heeft met onzekerheid over de strategie die de FED in de komende weken en maanden wenst te volgen.

Volgende week is er opnieuw een FED-meeting en dan weten we misschien meer. In Europa verdedigde de Duitse financieminister Wolfgang Schaüble voor het grondwettelijk hof de door de ECB gevoerde monetaire politiek.

Op de Brusselse beurs was ThromboGenics, traditioneel een zeer volatiel aandeel, een opgemerkte stijger. Aan het andere einde van het spectrum stond KBC, dat opnieuw meer dan 2% moest prijsgeven. Nog in de financiële sector lag ook Delta Lloyd zwak op koers. Wereldwijd lijken de beurzen een rustpauze ingelast te hebben, wat te maken heeft met onzekerheid over de strategie die de FED in de komende weken en maanden wenst te volgen. Volgende week is er opnieuw een FED-meeting en dan weten we misschien meer. In Europa verdedigde de Duitse financieminister Wolfgang Schaüble voor het grondwettelijk hof de door de ECB gevoerde monetaire politiek.