De markt zal ook speciale aandacht geven aan de PCE price index, het inflatiecijfer waar de Fed sterk op stuurt. Woensdag worden ook de notulen van de laatste FOMC vergadering vrijgegeven.

Vandaag wordt de herziene groei in de VS in 3kw10 bekendgemaakt. De markt gaat er vanuit dat de groei opwaarts wordt herzien tot 2,4%. Vandaag komt ook de verkoop van bestaande woningen over oktober uit.

In september was deze markt weer enigszins hersteld van de klap van de afschaffing van het belastingvoordeel begin dit jaar.

Waarschijnlijk zullen de verkopen volgens Theodoor Gilissen Bankiers verder zijn aangetrokken, maar nog altijd op een relatief laag niveau liggen.

De markt zal ook speciale aandacht geven aan de PCE price index, het inflatiecijfer waar de Fed sterk op stuurt. Woensdag worden ook de notulen van de laatste FOMC vergadering vrijgegeven. Vandaag wordt de herziene groei in de VS in 3kw10 bekendgemaakt. De markt gaat er vanuit dat de groei opwaarts wordt herzien tot 2,4%. Vandaag komt ook de verkoop van bestaande woningen over oktober uit. In september was deze markt weer enigszins hersteld van de klap van de afschaffing van het belastingvoordeel begin dit jaar. Waarschijnlijk zullen de verkopen volgens Theodoor Gilissen Bankiers verder zijn aangetrokken, maar nog altijd op een relatief laag niveau liggen.