Woedende Chinezen eisen nu hun geld terug na deze forse daling van de vastgoedprijzen. Ze hadden al betaald voor hun appartement en worden nu plots geconfronteerd met bradeerprijzen waaraan de nieuwe kandidaat-kopers kunnen instappen, terwijl zijzelf de volle pot moesten betalen.

Volgens de Wall Street Journal is de Chinese vastgoedzeepbel na vijf jaar nu eindelijk uiteen aan het spatten. Algemeen wordt verwacht dat ook het probleem van de spooksteden binnenkort opnieuw aan de oppervlakte zal komen. Waardoor de druk op de prijzen alleen maar kan toenemen.

Woedende Chinezen eisen nu hun geld terug na deze forse daling van de vastgoedprijzen. Ze hadden al betaald voor hun appartement en worden nu plots geconfronteerd met bradeerprijzen waaraan de nieuwe kandidaat-kopers kunnen instappen, terwijl zijzelf de volle pot moesten betalen. Volgens de Wall Street Journal is de Chinese vastgoedzeepbel na vijf jaar nu eindelijk uiteen aan het spatten. Algemeen wordt verwacht dat ook het probleem van de spooksteden binnenkort opnieuw aan de oppervlakte zal komen. Waardoor de druk op de prijzen alleen maar kan toenemen.