De Russische federatie voor Veterinary and Phytosanitary Surveillance (de vertaling laten we aan de verbeelding van de lezer over) zou niet tevreden zijn over de kwaliteit van de tulpen. Het is echter de eerste keer dat we over die kwaliteit horen klagen, zodat er waarschijnlijk andere redenen in het spel zijn.

De woordvoerder van de Russische regering Alexey Alekseyenko heeft nog vraagtekens bij andere Nederlandse producten. Het zal echter duidelijk zijn dat de spanningen tussen beide landen hoog zijn opgelopen na de arrestatie van een Russisch diplomaat nadat eerder enkele Nederlandse Greenpeace-militanten in Rusland voor de rechtbank werd gedaagd.

De Russische federatie voor Veterinary and Phytosanitary Surveillance (de vertaling laten we aan de verbeelding van de lezer over) zou niet tevreden zijn over de kwaliteit van de tulpen. Het is echter de eerste keer dat we over die kwaliteit horen klagen, zodat er waarschijnlijk andere redenen in het spel zijn. De woordvoerder van de Russische regering Alexey Alekseyenko heeft nog vraagtekens bij andere Nederlandse producten. Het zal echter duidelijk zijn dat de spanningen tussen beide landen hoog zijn opgelopen na de arrestatie van een Russisch diplomaat nadat eerder enkele Nederlandse Greenpeace-militanten in Rusland voor de rechtbank werd gedaagd.